söndag 14 juni 2009

Årets viktigaste chatt - Bjurkvist svarar till pedofiloffer

Antalet utnyttjade barn är som toppen på isberget och vanliga svenskar vittnar om fruktansvärda tragedier och trauman i samband med att barn bli sexuellt utnyttjade. Det leder till livslånga depressioner, sjävmord, sexuella störningar och relationsproblem. Myndigheter våldtar barnen ytterligare en gång efter anmälan eftersom kunskaperna om hur barn beter sig när de utnyttjats är så olovligt låga.

DETTA ÄR JU ETT FOLKHÄLSOPROBLEM OM NÅGOT! På samma sätt som vi håller på att värna om cykelhjälmen och alkoholförbudet till barn och ungdomar borde vi ta sexuella övergrepp på mycket större allvar. Jag skäms för detta samhälle som lägger så mycket pengar på vård och omsorg utan att kunna det mest basala om barnens behov. Och förövare bara sprider sig på nätet. Varje människa ska få upptäcka sin sexualitet i sin egen takt och naturen tar nog väl hand om den tidstabellen, det går inte att mista sig. Det behövs inga läkare och pedagoger som ska lära barnen "kärlek" eller "utforska sin kropp".

Läs chatten med Bjurkvist här och om du behöver hjälp kontakta dessa organisationer. Och stå emot nätpedofilernas lobby som försöker tysta alla om vill upplysa om detta problem. De är många, de är journalister, lärare, idrottstränare, konsulter, nätexperter och bloggare, och de döljer sin agenda väl. Men ju mer vi pratar om detta, desto fler upptäcker detta.

Kjell-Åke Bjurkvist och Amanda Kullenberg gör ett fantastiskt och viktigt jobb.

Här kan du få hjälp

Busta
ATSUB