lördag 21 februari 2009

The old Linda is back! We like!

Linda Skugges vassa tunga är tillbaka i bloggvärlden; hon har skakat om Ebba von Sydow som blivit någonsorts frontfigur för de stressade kvinnornas egen klubb, 2,6 miljoners klubb. Linda röt till ordentligt och undrade hur en ung kvinna utan barn på Stureplan kan vara så förbaskad stressad. Som bekant har Linda tre barn och minst lika många företagsprojekt, samt tusen andra järn i elden.

Jag håller helt mer Linda i denna fråga. Det är bara pinsamt välja en ung och snygg brud utan barn som frontfigur för stressbrudarna i Sverige. Hon ser ju inte ens ut stressad!

About stress I could write a book: ungar, flytt, jobbkaruseller, långpendla, politik, företag, bloggdrev, hund, skriva bok, tonåringar, psoriasis (med både cellgiftsbehandlingar och ljusterapi som verkligen dränerar en från kraft!) två hus = två huslån, två värmepannor, två deklarationer, yngsta sonen som behöver aktiveras och tvåspråkligas...

Och ändå känner jag mig förmodlingen mindre stressad än många andra yngre kvinnor. Gener? Nja...snarare lite yoga, ett bra förhållande som man verkligen comittar sig till (och som ger kraft) och en lagom galen attityd om att "man har gjort bort sig redan så många gånger så det gör väl inget om man försöker detta - det kan ju inte bli sämre" och sedan blundar man och hoppar!