torsdag 2 februari 2012

Malmövåldet är inte ett integrationsproblem utan big business

Extremt viktigt att hålla fokus på vad det är vi pratar om i Malmö: det är inte ett integrationsproblem vi har framför oss utan organiserad kriminalitet som gör affärer och delar upp området. Dels behövs en helt oberoende polis task force - för organiserad brott har alltid folk inom myndigheter också. (Hot och mutor). Dels måste deras platser och deras efterfrågan störas. Som experten på Newsmill förklarar:

"Kriminella gäng är big business och inget annat.

För vi skall inte glömma en sak - Kriminalitet är inte ett socialt tillstånd, det är ett frivilligt val. Det finns ingen som tvingar någon att bli yrkeskriminell - det är ett vägval som alla andra.

Hur skall vi då stoppa detta innan det är för sent?

(Det är visserligen för sent att stoppa det tack vare vankelmodiga politiker och inkompetenta polischefer men vi kan väl göra ett försök...)

Allmänheten måste ta sitt ansvar.

- Köp inte cigg för 30 spänn paketet i din servicebutik.

- Köp inte kött eller andra livsmedel som förmodligen är stulna från ICA men nu ligger i kvartersbutiken till billigt pris.

- Drick inte svartsprit på svartklubben.
http://www.blogger.com/img/blank.gifhttp://www.blogger.com/img/blank.gif
- Köp inte varor/prylar/saker som saknar kvitto.

- Köp inte smuggelsprit.

- Köp inga droger.

Det låter som mycket löjliga påpekanden men en stor del av gängverksamheten finansieras av handel med droger, sprit, cigaretter och stöldgods."


Läs hela artikeln här.