fredag 5 februari 2010

Otäckt när folk med it-makt försvarar pedofili

Det finns lite för många män som är internetoperatörer, fildelare och andra webbaktivister - och har därmed mer ingång i din internettrafik i smyg än FRA - och samtidigt försvarar "hebefili" d v s att ungdomar runt 12-15 skulle vara könsmogna och lämpligt föremål för de vuxnas åtrå.

Ungdomar är i beroendeförhållande alltid - och en ung tjej kan inte veta vad hon vill. Det vet man först när man är kvinna. Att hormonerna funkar i en kropp betyder inte att man är könsmogen! Och psykologiskt är man ju bara ett barn i den åldern.

Vårt samhälle betalar enorma kostnader i form av depressioner och psykologiska besvär för tiotusentals männsikor långt in på pensionsåldern på grund av att de utnyttjats sexuellt som barn eller unga. Någon borde räkna nationalekonomiskt vilken kostnad pedofiler orsakar samhället i form av att offren inte kan arbeta, mår dåligt, behöver vård, fungerar ej som föräldrar osv. - det är ju rena terrorismen mot samhället. Pedofiler har försökt förr - på 60-talet bland annat - införa sänkta åldersgränser för lovlighet och det lär vara på agendan igen.

Många av dessa dyker upp lagom alltid för att försvara män som åtalas för sexbrott och de har en förmåga att omvandla psykologiska/sexuella övergrepp på barn till en yttrandefrihetsfråga eller demokratifråga. Dessa män brukar försvara barnporr ("mot otäcka staten") som yttrandefrihet.

Den här artikeln gör mig illa till mods.
Här finns lite mer om författaren till texten, han har själv sålt sex...

FEMINISTER! En orsak till att det har gått trögt under de senaste tiderna är att ni helt missat målet. Machogubbar springer i skogen och leker krig mot rovdjuren, andra skaffar tolvåriga troféflickvänner...och ni tjafsar om föräldraförsäkringen...vakna, för våra ungdomar behöver vuxna som skyddar dem mot hebefiler och pedofiler.

Friskrivningsklausul: Jag har inte sagt att artikelförfattaren är pedofil eller hebefil men hans argumentation ligger konsekvent nära den linjen, och intar knappast en position där man FÖRST vill skapa skydd för barnen mot sexuellt utnyttjande innan man öppnar upp nätfrihet ännu mer.