onsdag 17 november 2010

Lugnt och skönt igen

Tiden går i rasande takt. Nu är boken lanserad i Finland och den verkar gå bra i alla fall. Och en hel del läsare kontaktar mig och berättar om sina eller föräldrarnas erfarenheter i samband med Stella Polaris. Det känns bra, att boken fått människor komma ihåg förtryckta saker och känna att man kan prata om dem. Här är länken till min finska stellablogg.

På jobbet är det full rulle. Vi har deltagit i ett antal upphandlingar, vilket är ett konst i sig, men också lyckats få nya kunder bland annat inom det offentliga. Det känns upplyftande. Mina två medarbetare som rekryterats under hösten är trevliga och vi har också fixat ett nytt kontor. Så områdeschef Johanna har fått något gjort.

Hemma är det lugnt, maken jobbar en hel del i Halland just nu, stora sonen flyttade ut till studentboende i Lund och vi gjorde om rummet till mitt arbetsrum. Han bor där hans far bodde en gång i tiden, och han har sänt studentradio också, precis som hans mor gjorde en gång i tiden. :-)

Lillkillen fyller snart 10 år, måste fixa kalas här. Funderar på att hyra en gympasal, undrar om det är möjligt. Och stora tjejen planerar att flytta till Europa igen. Det gillar mama!