fredag 3 april 2009

Nu tar jag fredag!

Dagens solsken: Har träffat en mycket trevlig ny finsk bekant i Lund idag. 350 personer på ett seminarium och tro du inte att den roligaste finskan sätter sig bredvid mig. Vi blev vänner bums, hon har barn i samma ålder, håller på med hästar och har samma typ av humor och intressen. Vi smet från seminariet, och åt glass i solen i stället.

Dagens känga: Banhof gnäller över förlorade inkomster nu när det är inte lika enkelt att gratis använda andras produkter som råmaterial. Motståndet mot Ipred räcker alltså bara till den egna plånboken...andra som vill ha betalt för sitt jobb ska jobba gratis men när IT-providers förlorar inkomster, då är det synd om dom. Hycklare.

Dagens vansinne: Glasbitarna i maten. Polisen säger att "kan ha varit olycka", snälla någon, i slutna paket i olika omgångar, i olika håll i landet...give me a break. Det är terrorverksamhet mot folk och inget annat. Sätt igång och jaga, istället för förminska problemet, tack. Den som verkar stå för ordning och rättvisa här är Svensk Handels säkerhetschef Dick Malmström. Alltid lika tydlig, tar alltid hoten på fullaste allvar och inger stor respekt. Dick borde bli högsta polischef i landet. Glasplanterare borde sättas bakom lås och bom för lång tid. Livsmedelsproduktion och -distribution är ett lands blodomlopp och det leker man inte med, hur djurvänlig man än är. Dessutom har idioterna lagt nu glas även i hundköttbullar...vilka ÄR de?